MILLA


Eksyit luultavasti oikeaan osoitteeseen ja nyt haluat tietää, kuka kummajainen tätä blogia ylläpitää. 


Hei sinä! Olen Milla, tämän blogin ylläpitäjä. Olen kolmetoista vuotias ja olen seitsemännellä luokalla. Niin, aiheesta haluan jankuttaa vähän lisää: tykkään käydä koulua. Minut tunnistaa luomesta, joka otsassani on. Niin, ennen kuin kommentoit jotain negatiivista, mieti mitä sanot: idiootti. Olen siis täysin suomalainen, siinä vastaus sinulle. Okei, se siitä. Olen 164cm pitkä pätkä ja jään vähän alle 170 senttiseksi. Minulla on suklaanruskeat silmät ja kylmän-lämpimän ruskean välimaastossa olevat hiukset. Ja niin, en ole värjännyt niitä. Rakastan meikkaamista ja meikkejä! Niitä omistan varmaan ziljoona, jos en vieläkin enemmän. Rakastan kaikenlaista: meikkejä, urheilua, eläimiä, valokuvaamista, kirjoittamista ja lukemista, musiikkia, piirtämistä, koulunkäyntiä, hevosia, taidetta, jne. Mutta yks juttu, ehdoton ei matematiikan laskuille!


Ja niin joo. Harrastan virallisesti tällä hetkellä vain ratsastusta. Aloitan kuitenkin yleisurheilun uudelleen syksyllä. Olen harrastanut montaa eri juttua, mm. pesäpalloa, naisvoimistelua ja pianonsoittoa. Pianonsoittoa harrastin neljä vuotta, kunnes kiinnostus läsähti ja lopetin sen keväällä 2017. Epävirallisena harrastuksena pidän kuitenkin kaikkia edellä mainittuja juttuja, joita rakastan.

Asun Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoella. Uskon ettet tiennyt koko pikkukaupunkia, mutta nyt menet etsimään sijainnin mapsista.

Perheeseeni kuuluu äiskä ja iskä ja veljiä ainakin kymmenen. No joo hehheh, neljä veljeä minulla on. Meillä on myös iso määrä eläimiä. Meiltä löytyy lehmiä, kissoja, koiria ja hevonen. Niistäkin voit lukea lisää "Eläimet" sivulta.

Moni jo varmaankin huomasi, että huumorintajua minulta löytyy. Okei. Ketä tuolla saisi huijattua. Kaverit kuvailevat minua monesti hulluksi, villliksi ja oudoksi. Osittain totta. Olen kaikkea tuota kavereideni seurassa, mutta koulussa ja muissa julkisissa paikoissa olen rauhallinen. Olen kuitenkin aika hiljainen ja varautunut, mietin aina mitä sanon. En halua olla kenellekkään tahallaan ilkeä ja pysyttelen kaukana riidoista. En suutu oikeastaan koskaan ihan oikeasti, mutta muut saattavat uskoa niin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti